Live musikk
i hjertet av Bergen

Scruffy Murphy’s har i tillegg til å være en av Bergens mest kjente og kjære puber, også fått et velfortjent godt rykte som stedet for live-musikk utenfor Bergen.

Da Scruffy Murphy’s åpnet sommeren 1995 var målet å tilby en ekte irsk pub-opplevelse i Bergen sentrum med irsk kultur og topp stemning.

De første årene hadde vi fokus på å utelukkende tilby levende irsk musikk. I dag har vi i tillegg til tradisjonell og stemningsfull irsk musikk, også fantastisk live-musikk fra andre verdenshjørner.

Scruffy Murphy’s har i tillegg til å være en av Bergens mest kjente og kjære puber, også fått et velfortjent godt rykte som stedet for live-musikk utenfor Bergen. Vi har rundt 40 coverband i stallen vår som spiller alt i fra britisk rock, folk-rock, irsk musikk helt til Cajun zydeco – noe for enhver smak med andre ord!

Våre mest etterspurte coverband er de som spiller 60- og 70-talls musikk som Bob Dylan, Beatles, Rolling Stones, Neil Young og Creedence Clearwater.

Følg med på Facebook-siden vår for oppdatert program!

Kontakt oss

Er dere en større gruppe og ønsker å reservere plass? Den øverste etasjen kan stenges av og gi en unik stemning til både forretningsmøter og festlige arrangementer.

Adresse: Torget 15, 5014 Bergen
Telefon: 55 30 09 20
E-post: ma@planetbergen.no

Åpningstider
Mandag - torsdag: 14:00 - 22:00
Fredag - lørdag: 13:00 - 03:00
Søndag: 13:00 - 22:00